Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 21 2005

Χ. Βατίστας: Από τη ΣΩΛΚ ξανά στην ΚΛΩΝΑΤΕΞ

Στον όμιλο ΚΛΩΝΑΤΕΞ επιστρέφει ύστερα από ένα μάλλον σύντομο ”πέρασμα” από τη θέση του γενικού διευθυντή στη Σωληνουργεία Κορίνθου ο κ. Χαράλαμπος Βατίστας.

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Βατίστας θεωρούσε σκόπιμο να κλείσει τόσο σύντομα τον κύκλο που άνοιξε τον Μάιο του 2003, πηγαίνοντας από την ΚΛΩΝΑΤΕΞ στη Σωληνουργεία.

Κρίνοντας πάντως από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια η Σωληνουργεία, φαίνεται ότι ο κ. Βατίστας αφού προηγουμένως έθεσε ”τις βάσεις για την ανάκαμψη και περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό κείμενο, αποφάσισε να επιχειρήσει το ίδιο εκ νέου στην παλαιά του γνώριμη ΚΛΩΝΑΤΕΞ, από την οποία ουδείς έμαθε για ποιον ακριβώς λόγο είχε αποχωρήσει τον Νοέμβριο του 2002, ύστερα από ”θητεία” μόλις 10-11 μηνών.

Τότε, από πλευράς ΚΛΩΝΑΤΕΞ είχε ανακοινωθεί ότι αποχωρεί από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή Κλωστοϋφαντουργίας του ομίλου, ”με την ολοκλήρωση του έργου αξιολόγησης” και με άκρως κολακευτικά σχόλια για το άτομό του και τις οργανωτικές δομές που είχε δημιουργήσει.

Πρόκειται άραγε για ένα υψηλόβαθμο στέλεχος που έχει επιλέξει το ρόλο του… ”μάνατζερ - πυροσβέστη” και ο οποίος κινείται από πρόκληση σε πρόκληση αρνούμενος να μπει στη ”ρουτίνα”;

Πιθανόν. Πάντως, έχει ενδιαφέρον το ότι προ ολίγων μηνών (τον Σεπτέμβριο) άλλαξε στη ΣΩΛΚ και ο οικονομικός διευθυντής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v