Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 21 2005

Εξοδο Μπόμπολα από ΕΛΤΕΧ ”δείχνει” η… ΠΗΓΑΣΟΣ

Διοικητικές αλλαγές, αλλά και κινήσεις ”αναδιάρθρωσης” του τρόπου λειτουργίας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εκδηλώνονται εσχάτως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, στην εισηγμένη εταιρία Πήγασος, συμφερόντων της οικογενείας Μπόμπολα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος Κώστας Καλλίτσης, διευθυντής της οικονομικής εφημερίδας ”Ημερησία”, αναβαθμίζεται περαιτέρω, αφού στην αρμοδιότητά του περνά και η ομογάλακτη πολιτική εφημερίδα ”Έθνος”.

Αυτή δεν είναι, ως λέγεται, η μονή διαφοροποίηση στη στελεχική ιεραρχία, ενώ ετοιμάζονται και διάφορες οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες κατά τις ίδιες πηγές θα περιλάβουν και περικοπές σε επίπεδο δραστηριοτήτων αλλά και προσωπικού.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι οι κινήσεις αυτές ερμηνεύονται ως ”σαφής ένδειξη” ότι η οικογένεια Μπόμπολα (μετά το ”ναυάγιο” των συνομιλιών με τον Θ. Αγγελόπουλο για την πώληση της Πήγασος) προσανατολίζεται πλέον προς την έξοδό της από τον χώρο των κατασκευών!

Αυτό το σενάριο άλλωστε ”ακούστηκε” με ένταση από χθες στη Σοφοκλέους και είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο τόσο της Πήγασος όσο και των Άκτωρ-ΕΛΤΕΧ.

Ως αγοραστής των μετοχών Μπόμπολα στην ΕΛΤΕΧ φέρεται η πλευρά Καλλιτσάντζη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v