Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 18 2013

ΧΑΤΖΚ-ΣΠΡΙ: Ο χαμός, τα μπες βγες και η ταμπακέρα

ΧΑΤΖΚ-ΣΠΡΙ: Ο χαμός, τα μπες βγες και η ταμπακέρα
Επεισόδιο πρώτο: Στις 29 Οκτωβρίου του 2012 συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση στις εταιρείες Χατζηιωάννου και Sprider, με θέμα την αλλαγή διοικητικών συμβουλίων (η Χατζηιωάννου κατέχει το 40% των μετοχών της Sprider).

Η αγορά μένει με «ανοιχτό το στόμα», όταν πληροφορείται πως κανένα μέλος της οικογένειας Χατζηιωάννου (βασικός μέτοχος) δεν μετέχει σε κανένα από τα δύο Δ.Σ.

Μάλιστα, τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου αναλαμβάνει ιδιοκτήτης εταιρείας συμβούλων από τη Θεσσαλονίκη, όπου και μεταφέρεται η έδρα και των δύο εταιρειών!

Επεισόδιο δεύτερο: Παρά το γεγονός ότι τα διοικητικά συμβούλια έχουν διάρκεια τριών ετών, αλλάζουν και τα δύο σε μόλις τρεις ημέρες (μετά από πιέσεις τραπεζών και πιστωτών;) και ο κ. Αθανάσιος Χατζηιωάννου λαμβάνει τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου!

Επεισόδιο τρίτο: Ασκείται ποινική δίωξη εναντίον των αδελφών Χατζηιωάννου για την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στις αρχές του 2012 στις εγκαταστάσεις της Sprider, με τους αδελφούς Χατζηιωάννου να αρνούνται τις κατηγορίες.

Επεισόδιο τέταρτο: Η Sprider αιτείται να εισαχθεί στις διαδικασίες του άρθρου 99.

Επεισόδιο πέμπτο: Ο κ. Αθανάσιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του από τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου και των δύο εταιρειών, τα Δ.Σ. των οποίων δεν συμπεριλαμβάνουν (ξανά) ούτε ένα μέλος της οικογένειας των βασικών μετόχων!

Και οι μέτοχοι μειοψηφίας παρακολουθούν όλα αυτά, χωρίς να έχουν οποιαδήποτε ουσιαστική ενημέρωση…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v