Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 21 2013

Profile: Χτύπησε… «φλέβα» στο Λονδίνο!

Profile: Χτύπησε… «φλέβα» στο Λονδίνο!
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες είναι οι τελευταίες πληροφορίες της στήλης σχετικά με τη δραστηριότητα της εισηγμένης Profile εκτός Ελλάδος.

Το ότι η συγκεκριμένη (που κατέχει κορυφαία θέση στην εσωτερική αγορά χρηματοοικονομικού λογισμικού) ενισχύει συνεχώς τη θέση της στο εξωτερικό, από την Κεντρική Ευρώπη -με επίκεντρο την Ελβετία- ως τη Μέση Ανατολή, κι ότι ποσοστό πάνω από 30% στον τζίρο της προέρχεται από δραστηριότητες εκτός ελληνικών συνόρων είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Μαθαίνουμε όμως ότι την… έκπληξη την έχει κάνει το σχετικά νεότευκτο γραφείο αντιπροσωπείας στο Λονδίνο, το οποίο έχει ήδη κλείσει συμβάσεις με εταιρείες του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού κέντρου της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών, επενδυτικά funds αλλά και μία νέα τράπεζα, η οποία πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει τη λειτουργία της!

Τέτοιου είδους επιτυχίες, λένε οι πηγές μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη σημαντική αύξηση του EBITDA στη χρήση 2012 που μόλις έκλεισε (ακούμε ότι θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. ευρώ), αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των μεγεθών στο τρέχον έτος.

Πέρα, όμως, από τους αριθμούς, το να επιτυγχάνει πωλήσεις software μια ελληνική εταιρεία στην άκρως ανταγωνιστική και «νεωτεριστική» χρηματοοικονομική αγορά του City έχει ευρύτερη σημασία και συμβολισμό.

Ιδίως αυτήν τη ζοφερή περίοδο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v