Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 29 2002

Οι φερέλπιδες συνταξιδιώτες της Ρουμανίας

Εντύπωση έκανε στους λιγοστούς (άντε, δυο-τρεις!) δημοσιογράφους που μπόρεσαν να ξυπνήσουν τα χαράματα της Δευτέρας για να πετάξουν προς Βουκουρέστι για τα εγκαίνια της νέας γραμμής παραγωγής της M.J.Maillis Romania SA, η πληθώρα των αγουροξυπνημένων τραπεζιτών και στελεχών του ημεδαπού investment banking.

Δεν ήταν η παρουσία του Προέδρου της Alpha Bank κ. Γ.Κωστόπουλου ούτε του κ.Φιλάρετου της ιδίας τράπεζας που έφερε τους τραπεζίτες και τους επενδυτικούς συμβούλους να πετάνε με την Τarom για το αυθημερόν ταξίδι (προς τι άλλωστε;), αλλά κάτι πιο σημαντικό (και εξίσου απλό και ανθρώπινο):

Η (πιθανή) ευκαιρία να...τσιμπήσουν καμιά δουλειά από τον όμιλο Μαϊλλη μια που είναι ίσως η μοναδική επιχείρηση με δεδηλωμένη την στρατηγική της που συνοψίζεται σε μια μόνο φράση. ”Επέκταση με εξαγορές”.

Με το βουβό σύνθημα λοιπόν ”είμαστε κι εμείς εδώ κύριε Μιχάλη” αντηλλάχθησαν χαιρετούρες, δόθηκαν κάρτες και σημειώθηκαν νούμερα κινητών. Κι όλοι επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη το ίδιο απόγευμα πιστεύοντας οτι άνοιξε ένα παραθυράκι μπας και βγάλουν καμιά δουλίτσα στους καιρούς αναβροχιάς που βιώνουμε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v