Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 4 2013

Η Betanet, οι τροχοί της δικαιοσύνης & η Ιορδανία

Η Betanet, οι τροχοί της δικαιοσύνης & η Ιορδανία
Θυμάστε την περίπτωση της BETANET που έβαλε λουκέτο σε χρόνο ρεκόρ και άφησε σύξυλους πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους και μετόχους;

Από το 2009 λοιπόν που έσκασε το θέμα η δικαστική υπόθεση βρίσκεται ακόμη(!) στη διαδικασία, ή καλύτερα η υπόθεση είναι… χαμένη κάπου μέσα στη διαδικασία.

Οι βασικοί μέτοχοι (οικογένεια Ζαβλιάρη), λένε οι πληροφορίες, έχουν μετακομίσει στην Ιορδανία.

Και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μόλις την Πέμπτη που πέρασε αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο 75.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Ζαβλιάρη και 75.000 ευρώ στον κ. Ευάγγελο Ζαβλιάρη, βασικούς μετόχους της ΒΕΤΑΝΕΤ, «για παράβαση της απαγόρευσης κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας που προβλέπεται στο άρθρο 3 παρ. 1(α) και (β) του ν. 3340/2005 αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΒΕΤΑΝΕΤ ΑΒΕΕ, που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2008».

Ο έλεγχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς -σύμφωνα με την ίδια την Επιτροπή- διενεργήθηκε μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε το 2010.

Λέτε να επιστρέψουν από την Ιορδανία στην Ελλάδα, ειδικά για να πληρώσουν το πρόστιμο;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μειωθεί το δημόσιο χρέος της χώρας…

Εν ολίγοις, αν οι τροχοί της Δικαιοσύνης συνεχίσουν να κινούνται με αυτούς τους αργόσυρτους ρυθμούς σε μείζονα θέματα χρηματιστηριακών παραβάσεων, το μόνο που θα πατάνε θα είναι τίποτα... φουκαράδες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v