Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 1 2013

Αποχωρήσεις με... νόημα από θυγατρικές της ΔΕΗ

Αποχωρήσεις με... νόημα από θυγατρικές της ΔΕΗ
Με το ζόρι συμπλήρωσε μήνα στο πόστο του αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ο Γιάννης Τσιπουρίδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μέχρι την τοποθέτηση νέου διευθύνοντος. Έπεσε θύμα της κατανομής των πόστων του Δημοσίου σε στελέχη των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Η θέση μη εκτελεστικού (διακοσμητικού, θα λέγαμε καλύτερα) αντιπροέδρου παραχωρήθηκε στον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχεια στη διοίκηση της εταιρείας.

Ωστόσο ο κ. Τσιπουρίδης δεν «άντεξε» τον παραγκωνισμό του, μετά από θητεία 35 ετών στην ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα, αρχικά μέσω της αρμόδιας διεύθυνσης της ΔΕΗ και στη συνέχεια μέσω της 100% θυγατρικής της.

Έτσι ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ο οικονομολόγος από την Κοζάνη και πολιτευτής της Ν.Δ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, θα έχει ελεύθερο το πεδίο να αναδείξει τις ικανότητές του για επίτευξη ισχυρής κερδοφορίας στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και για την προώθηση των ΑΠΕ στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά εν αναμονή της τοποθέτησης και άλλων πολιτευτών, επικεφαλής των Διαχειριστών, που και αυτές είναι θυγατρικές της ΔΕΗ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v