Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 1 2013

O συγγενής Αναστασιάδη και το ελλαδίτικο οικόπεδο

O συγγενής Αναστασιάδη και το ελλαδίτικο οικόπεδο
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι εξ αγχιστείας συγγενείς του διαψεύδουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» ότι γνωρίζοντας τι έρχεται έστειλαν χρήματα στο εξωτερικό λίγες ημέρες πριν από το μοιραίο Eurogroup της 15ης Μαρτίου. Η διαμάχη όμως έφερε στο φως μία άλλη πληροφορία.

Ο Άντης Λούτσιος, ο πατέρας του γαμπρού του Προέδρου Αναστασιάδη, έχει καταθέσει προσφορά για την απόκτηση του οικοπέδου στη Λευκωσία που πωλεί το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) και δίνει, μάλιστα, περί τα 6,5 εκατ. ευρώ για να το αποκτήσει.

Το αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες με αφορμή το δημοσίευμα της «Χαραυγής». Πρόκειται για έκταση οκτώ στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Κύκκος, στον Δήμο Έγκωμης, στην καλύτερη τοποθεσία της Λευκωσίας.

Στην ίδια περιοχή βρίσκονται δύο υπουργεία, δύο πανεπιστήμια, πρεσβείες και γραφεία πολλών εταιρειών. Ο κ. Λούτσιος, μάλιστα, ήταν και εξαιρετικά γαλαντόμος αφού η τιμή εκκίνησης που είχε ορίσει το ΤΑΙΠΕΔ ήταν 5 εκατ. ευρώ.
 
Σας θυμίζουμε πως το ακίνητο το διεκδικεί η Ιερά Μονή Κύκκου με το επιχείρημα πως το παραχώρησε στο Δημόσιο προκειμένου να κτίσει πρεσβεία, αλλά τώρα η Ελλάδα το πωλεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v