Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 20 2005

”Καζάνι” που... βράζει η ακτοπλοΐα No 2

..... Διότι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοικητική κρίση στην ΑΝΕΚ (η οποία ευλόγως ήταν θεόσταλτο δώρο αυτή την περίοδο για τα συμφέροντα της Attica) εκτονώνεται με ταχύτατους ρυθμούς προς όφελος του σημερινού ισχυρού ανδρός, δηλαδή του κ. Γ. Ι. Βαρδινογιάννη.

Είναι ήδη γνωστές οι αλλαγές που επήλθαν στις θέσεις ισχύος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, όπως είναι γνωστό ότι είχε προηγηθεί αίτημα για τη σύγκληση γενικής συνέλευσης με υπογραφές του 5%, προκειμένου να.... ανατραπεί η διοίκηση Βαρδινογιάννη.

Και η συνέλευση μεν θα πραγματοποιηθεί. Πλην όμως οι ”κακές γλώσσες” επισημαίνουν ότι κάποια πληρεξούσια βρίσκονται στο δρόμο της ανάκλησης, το οποίον εάν συμβεί θα καταστήσει τη νίκη Βαρδινογιάννη, έως και ”πανηγυρική” με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, αφού οι ”αντιφρονούντες” θα έχουν γίνει για τα... πανηγύρια!!!!

Και ουδείς πιστεύει βέβαια ότι μια ΑΝΕΚ που θα έχει ξεπεράσει τα εσωτερικά της, θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις που διαδραματίζονται πλέον και στην καρδιά των ”χωρικών υδάτων” της....

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v