Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 11 2013

Συνωστισμός ηχηρών ονομάτων για τον Αστέρα

Συνωστισμός ηχηρών ονομάτων για τον Αστέρα
Εκτός από τα ονόματα που έχουν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει, αρκετοί γνωστοί και άγνωστοι επενδυτές φέρονταν να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αστέρα Βουλιαγμένης και την εκμετάλλευση της χερσονήσου Μικρό Καβούρι.

Πλήθος σεναρίων κυκλοφορεί και για τα σχήματα με τα οποία οι συγκεκριμένοι όμιλοι διεκδικούν ένα από τα πιο πολύτιμα ακίνητα της χώρας.

Για παράδειγμα, δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο όμιλος Λάτση διεκδικεί την Αστήρ Παλλάς μαζί με τον εφοπλιστή Γ. Προκοπίου.

Ούτε είναι γνωστοί οι εγχώριοι σύμμαχοι των τουρκικών ομίλων Koc και Dogus (ο πρώτος συνεργάζεται ήδη με τον όμιλο Κουτσολιούτσου της Folli Follie και ο δεύτερος με τη Lamda Development).

Μεταξύ των ενδιαφερομένων φέρεται και το κολοσσιαίο αμερικανικό fund Colony Capital, που διαχειρίζεται περισσότερα από 50 δισ. δολάρια επενδεδυμένα σε ακίνητα, η SI Capital Partners (οι Ρώσοι που εξαγόρασαν τη Δωδώνη), η αραβικών συμφερόντων AGC Equity Partners κ.λπ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Euro2day, ενδιαφέρον για την Αστήρ Παλλάς εκδήλωσε και η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου (Costa Navarino).

Η Dolphin Capital Partners (μεγαλύτερος μέτοχος της οποίας είναι το αμερικανικό fund Third Point, που ενδιαφέρεται για τον ΟΠΑΠ) είναι ένας ακόμα υποψήφιος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v