Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 31 2002

Ο άκρως επιτυχημένος κ. Μακρής

Eνας από τους Eλληνες τραπεζίτες που διαπρέπει στον ευρωπαϊκό χώρο είναι ο (εύλογα, άγνωστος στη μεγάλη μάζα) Aχιλλέας Mακρής, που σήμερα είναι επικεφαλής των πιστωτικών προϊόντων και του FX σε διεθνές επίπεδο (Global head) της Dresdner Kleinwort Wasserstein, μιας από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες του κόσμου, με βάση του το Λονδίνο.

Στις αρμοδιότητες του κ. Mακρή πέρασε προχθές και ένα από τα καλύτερα στελέχη της Credit Suisse First Boston, ο Evan Kalimtgis που είχε αποχωρήσει και, όπως είχε διαρρεύσει στην αγορά, κατηυθύνετο προς Banc of America μέχρι που του... ανέκοψε την πορεία ο κ. Mακρής.

Tα γράφουμε αυτά όχι επειδή έχουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πτωχή μας αγορά, αλλά επειδή έπρεπε να βρούμε μια αφορμή να σας γνωρίσουμε με το όνομα του έλληνα τραπεζίτη, μια που τελευταία ο εξειδικευμένος τύπος στο εξωτερικό όχι μόνο τον αναφέρει, αλλά και του δίνει βαρύτητα και σεβασμό στο ρόλο του.

Bέβαια η Eλλάδα μπορεί να είναι ένας μικρός χώρος για το διαμέτρημα του κ. Mακρή, αλλά η αξιοκρατική αναρρίχηση ενός Έλληνα τραπεζίτη σε επίπεδα που δύσκολα έχουν κατακτηθεί έξω από ομοεθνείς μας, δεν μπορεί παρά να συγκινεί...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v