Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 23 2013

Σφηνάκια για λουκέτα σε ιδιωτική υγεία-Τρ.Κύπρου

Σφηνάκια για λουκέτα σε ιδιωτική υγεία-Τρ.Κύπρου
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Επιδημία λουκέτων στον χώρο των ιδιωτικών κλινικών. Όπως αναφέρει η ένωσή τους, χθες είχαμε το κλείσιμο μιας εταιρείας στη Θεσσαλία, την προηγούμενη άλλης μιας στην Ανατολική Μακεδονία και πριν από λίγες μέρες μιας ακόμη στον Πειραιά.

Και όπως φαίνεται, έπεται και συνέχεια…


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Το διοικητικό συμβούλιο, που «ψήνεται» εδώ και έναν μήνα, μαθαίνουμε τελικά πως θα είναι… προσωρινού χαρακτήρα.

Και σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, κεντρικό ρόλο φέρεται να παίζει ο κ. Κρις Παύλου (αυτός που τα θαλάσσωσε πρόσφατα στη Λαϊκή), προτεινόμενος από τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη.

Που και αυτός τα θαλάσσωσε στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις, έχοντας πέσει στη δυσμένεια όλων σχεδόν των πολιτικών κομμάτων.

Τι δεν καταλαβαίνετε;


ΤΑ... ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Διαβάζουμε στον τύπο πως ο Δήμος της Αθήνας και η κυβέρνηση σχεδιάζουν τρόπους για να αναβαθμιστεί το κέντρο της πόλης -θα επηρεαστούν προφανώς ανοδικά και οι τιμές των ακινήτων της περιοχής- και μεταξύ άλλων και για το πώς θα φύγουν από το Μεταξουργείο τα παράνομα «κόκκινα φανάρια».

Συζητούν δηλαδή τρόπους για το πώς… θα εφαρμοστεί ο νόμος!

Να θυμίσουμε ότι την πρώτη σχετική -αποτυχημένη προφανώς- απόπειρα είχε ξεκινήσει ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ κατά τη θητεία του στον Δήμο της Αθήνας. Μιλάμε για την περίοδο 1986-1989...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v