Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 13 2005

Διαλέχτε.... υπουργέ μου, διαλέχτε!

Αίσθηση προκάλεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η άκρως... πρωτότυπη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία για το ταξίδι στη Σόφια (στην εκδήλωση υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό) ”επελέγησαν από τον υπουργό” (σ.σ. προφανώς είναι και αυτό στις προτεραιότητες ενός πολυάσχολου Έλληνα υπουργού) ”οι συνάδελφοι από τρεις μεγάλες ”ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ” και από τρεις μεγάλες ”ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ” εφημερίδες, από την ΕΡΤ και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και ANTENNA.

Εκτός του ότι στην ανακοίνωση λησμονήθηκε να γίνει αναφορά στο αν ακολούθησαν τα ίδια ... κριτήρια επιλογής και στα ραδιόφωνα (ώστε να ξέρουμε ποιο από τα δύο ραδιόφωνα θεωρεί αντικυβερνητικό ο υπουργός), προκύπτει αβίαστα ότι το θέμα των... ισορροπιών (κατά τον συντάκτη της ανακοίνωσης και προφανώς τον υπουργό) ουδόλως απασχόλησε όσον αφορά στην... τηλεόραση, όπου εκπροσωπείται μόνον η κρατική ΕΡΤ.

ΥΓ.: Το μόνο που δεν έγινε σε αυτή την ανακοίνωση ήταν να μας γράψουν ότι ”οι τρεις κυβερνητικές είναι οι κάτωθι” και ”οι τρεις αντικυβερνητικές οι κάτωθι”.

Αυτό μας άφησαν να το καταλάβουμε... μόνοι μας!

Πάντα... ”σεμνά και ταπεινά”!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v