Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 4 2002

Χωρίς λεφτά ...Κωτσόβολοι

Συνεχίζονται τα προβλήματα ασθενικής κερδοφορίας στη λιανική ηλεκτρικών ειδών, με πιο πρόδηλα τα συμπτώματα στη Φουρλής, η οποία παρουσίασε σημαντικές ζημίες σε ενοποιημένο επίπεδο, για το α΄τρίμηνο, ακολουθώντας την τάση της θυγατρικής αλυσίδας Κωτσόβολος τη συνένωση της οποίας με την Ράδιο Αθήναι, προωθεί ως ”φάρμακο”.

Εν τούτοις, γνώστες της αγοράς επισημαίνουν οτι η διαφαινόμενη οικονομική επιβράδυνση (εξαιρουμένου του τομέα της υποδομής) σε συνδυασμό με την ”κόπωση” της καταναλωτικής πίστης, δημιουργεί ένα άκρως επικίνδυνο ”cocktail”.

Το οποίο μπορεί να γίνει ...εκρηκτικό στα πλαίσια του πολέμου τιμών, εκπτώσεων, προσφορών και ..δόσεων στον οποίο έχουν εμπλακεί οι μεγάλοι του κλάδου.

Δεν είναι βέβαια τυχαία η συρρίκνωση των κερδών προ φόρων και τόκων που καταγράφουν όλοι ανεξαιρέτως οι εισηγμένοι του κλάδου, ενώ οι περισσότεροι έχουν αισθητή μείωση και στον κύκλο εργασιών.

Ετσι όπως πάμε, σε λίγο θα διαβάζουμε στα ειδικά ένθετα του κυριακάτικου Τύπου για αγορά ψυγείου, με έκπτωση 20%, δώρο 14άρα τηλεόραση, 0% προκαταβολή και έναρξη των 148 άτοκων δόσεων μετά την Ολυμπιάδα του 2008!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v