Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 30 2005

Σημεία των καιρών!

Ιδιαίτερα σημαντικό το επιτυχημένο ντεμπούτο της ΕΒΙΚ στη ΝΕΧΑ, μετά από πολλές αποτυχημένες Δημόσιες Εγγραφές. Στη συνεδρίαση της Παρασκευής κατέγραψε κέρδη 17,58% (3,88 ευρώ), διακινώντας 746.000 τεμάχια περίπου.

Η υψηλή εμπορευσιμότητα της μετοχής της ΕΒΙΚ - σε μια περίοδο δύσκολη για τη Σοφοκλέους, (με εξαίρεση κάποια τμήματα της μεγάλης κεφαλαιοποίησης), μας ώθησε να ανατρέξουμε στα στατιστικά της πάλαι πότε... ηγέτιδας δύναμης των συναλλαγών, της Κλωνατέξ.

Εκπληκτοι, διαπιστώσαμε ότι το κοινό της Κλωνατέξ στη συνεδρίαση της Παρασκευής, διακίνησε μόλις 79.955 τεμάχια, συνολικής αξίας 60.567 ευρώ!

Ξέρετε πόση είναι η κεφαλαιοποίηση της ΕΒΙΚ; Φθάνει τώρα τα 15.636.400 ευρώ.Θέλετε να μάθετε την αντίστοιχη της Κλωνατέξ; Μόλις 15.497.250 ευρώ!

Τα συμπεράσματα δικά σας για το πώς αλλάζουν οι καιροί...

ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθούμε, μια και η στήλη- γιατί να το κρύψουμε άλλωστε- έχει βγάλει... κακό όνομα για τα σχόλιά της, σημειώνουμε ότι δεν συγκρίνουμε τις εταιρίες, ούτε προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνειρμούς.

Η ΕΒΙΚ πράγματι υπόσχεται πολλά (λόγω αντικειμένου και προοπτικών ανάπτυξης της αγοράς) ενώ το ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν ορατό και στη Δημόσια Εγγραφή.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, ελπίζουμε χωρίς... υπερβολές!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v