Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 7 2005

ΔΥΝΑΜΙΚΗ:Τώρα έχουμε και… ”πλιάτσικο”;

Εμείς τα λέμε, κανένας δεν ακούει και στο μεταξύ στη Δυναμική Ζωή έχουν κάνει ”φτερά”, όπως μαθαίνουμε, ακόμη και τα… έπιπλα (όπως και οι servers). Στο κτίριο της εταιρίας στη Μουσουνίτσης έφυγαν και οι πίνακες ζωγραφικής από τους... τοίχους.

Γίνεται άραγε ανενόχλητα ”πλιάτσικό” στο κουφάρι μιας ΕΙΣΗΓΜΕΝΗΣ εταιρίας;

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Τι κάνει η Eurobank σε αυτή την υπόθεση; Γιατί τηρεί σιγήν… ιχθύος επί μήνες;

Γιατί δεν διορίστηκε νέος αναγκαστικός διαχειριστής; Γιατί δεν μπήκε η εταιρία σε εκκαθάριση ή πτώχευση; Γιατί οι πιστωτές δεν διόρισαν νέα διοίκηση; Γιατί οι λοιποί μέτοχοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα;

Τελικά μήπως αυτή η απόλυτη σιωπή υποκρύπτει κάτι άλλο;

Μέχρι και οι ιδιοκτήτες των ακινήτων όπου στεγαζόταν η Δυναμική (στο ένα κτίριο μάλλον έγινε ήδη έξωση) έχουν να παίρνουν χρωστούμενα!!!

Εμείς βέβαια συνεχίζουμε να μαθαίνουμε. Μαθαίνουμε για τα ακίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ που είχε αγοράσει στην περιοχή της Εκάλης η κ. Μπουγιατιώτη κι ότι τα πούλησε περί τα Χριστούγεννα. Μαθαίνουμε από πού πήρε το δάνειο για να τα αγοράσει. Και ψάχνουμε να βρούμε τι έγινε με τις… εγγυήσεις. Όπου να ’ναι θα το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό.

Όπως μαθαίνουμε για τα ακίνητα που απέκτησαν από το… πουθενά, σε trendy ελληνικά νησιά, κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας. Και πήγαν λέει ήδη να ”βρουν το Μάουκα” για… διακοπές, ενώ πίσω τους καίγεται το πελεκούδι.

Το έχουμε πει εξ αρχής. Δεν θα αφήσουμε το μεγάλο σκάνδαλο να περάσει έτσι.

Κι όπως ξέρουν όσοι παρακολουθούν το euro2day, τις κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Προς το παρόν σημειώστε ότι κάποιοι φαίνεται να έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝ να μην γυρίσει στην Ελλάδα αντιμέτωπη με δικαστήρια η Νατάσσα Μπουγιατιώτη.

Εμείς όμως δεν θα αφήσουμε να περάσει ”στο ντούκου” το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Σοφοκλέους, μετά την υπόθεση Μαγρίζου!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v