Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 15 2005

Ο Ebbers ”έφαγε” 25 χρόνια φυλακή, εδώ... τίποτα;

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο περιβόητος κ. Ebbers, υπεύθυνος για το σκάνδαλο της WorldCom στις ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 ετών για τα κατορθώματά του.

Προ μηνός ποινές φυλάκισης 15 και 20 ετών επιβλήθηκαν σε ηγετικά στελέχη (Ελληνοαμερικανοί παρακαλώ, της οικογενείας Rigas) μια άλλης εταιρίας που χρεοκόπησε, της Adelphia Communications.

Εδώ, βέβαια, είναι... Ψωροκώσταινα, δεν είναι παίξε γέλασε. Κι έτσι ενώ στη Δυναμική Ζωή έχει γίνει του... κουτρούλη το πανηγύρι, μέχρι στιγμής καμία ποινική δίωξη δεν έχει ασκηθεί!!!

Εμείς, πάντως, είχαμε πει ότι προτιθέμεθα να φέρουμε σε επαφή ιδιώτες επενδυτές που θέλουν να προασπίσουν τα δικαιώματά τους, έστω και για την ”τιμή των όπλων”.

Εντός της εβδομάδος θα έχουμε νεότερα, μια και ανταπόκριση υπάρχει.

Υ.Γ.: Εξακολουθούμε βεβαίως να διερωτώμεθα γιατί μεγάλοι τραπεζικοί οργανισμοί, οι οποίοι κατα κανόνα κινούνται ποινικά με μεγάλη αμεσότητα όταν πρόκειται να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, στη περίπτωση της Δυναμική (όπου υπάρχουν καραμπινάτες ενδείξεις για σειρά φαινομένων) δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα!

Ούτε καν μήνυση για εξαπάτηση δεν έχουν κάνει (τουλάχιστον εις γνώση μας), παρότι έχει ήδη υπάρξει μηνυτήρια αναφορά της Κεφαλαιαγοράς για το εξάμηνο-”φούσκα” που είχε παρουσιάσει η Δυναμική!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v