Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 1 2005

O κ. Κοντομηνάς, οι ”μεταγραφές” και το ΥΓΕΙΑ

Σε επιχειρηματία … ”σταρ” με εμβέλεια όχι μόνον στο ειδικό αλλά και στο ευρύ κοινό έχει εξελιχθεί ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, από τότε που άρχισε τη μεθοδική του ενασχόληση με τα Media.

Έτσι, πολύ μελάνι χύθηκε το Σαββατοκύριακο για το τι θα κάνει (και τι θα κάνουν οι αντίπαλοί του στο χώρο) με όλες τις μεταγραφές που έκλεισε για τον Αlpha, ενώ ευρέως συζητείται και η ενδεχόμενη σχέση του με άλλα ανεξάρτητα –κατ’ όνομα τουλάχιστον- Μέσα.

Ωστόσο, κι αυτό ίσως αφορά περισσότερο το κοινό της στήλης, το όνομά του ακούγεται εσχάτως και στο χώρο της υγείας ή, πιο…συγκεκριμένα, σε σχέση με το ίδιο το (εισηγμένο) ΥΓΕΙΑ!

Επί του θέματος μιας πιθανής εξαγοράς μετοχών, που θα άλλαζε το σκηνικό στην εισηγμένη εταιρία, υπήρξε προσφάτως (στις 13/7) μία διάψευση, εκ μέρους της βασικής μετόχου, κ. Αρβανίτου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ”κατηγορηματική”.

Πλην όμως, οι πληροφορίες επιμένουν και η τιμή της μετοχής έχει ανέβει συνολικά περισσότερο από 30%, σε λιγότερο από ένα μήνα!!!

Κι ως γνωστόν, όταν το ταμπλό συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο (μια ματιά στο διάγραμμα για το τι συνέβη στη μετοχή αμέσως μετά τη διάψευση –σαν να… πάγωσε για λίγες μέρες και μετά… εκτινάχθηκε), ισχύει συνήθως το ”όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”!

Λέτε οι ”μεταγραφές Κοντομηνά” να περάσουν κι από τη... Σοφοκλέους;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v