Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 9 2005

Λέκτορας - αναλυτής - σύμβουλος και Κομπιναδόρος!

Γραμμή για τον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για απάτη, οδεύει πλέον ο κ. Κ.Χ. (το ονοματεπώνυμό του είναι γνωστό στη στήλη, αλλά δεν το αποκαλύπτουμε έως ότου πάρει τελεσίδικα το δρόμο της η υπόθεση), γεγονός που ήδη έχει ταρακουνήσει τον πανεπιστημιακό χώρο, μια και ο εν λόγω έχει τον τίτλο του λέκτορα σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Και μάλιστα σε πολύ σοβαρή οικονομική σχολή της Αθήνας, με μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις στη χώρα μας!!

Γνώστης των χρηματοοικονομικών και των χρηματιστηριακών, από τους σχετικά ”παλιούς” και με ”άκρες” σε χρηματιστηριακές εταιρίες, (φίλος κάποιων γνωστών ονομάτων του ευρύτερου χώρου), υπήρξε αναλυτής και σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ η θητεία του στον πανεπιστημιακό χώρο μετράει πολλά χρόνια, περιλαμβάνοντας σεμινάρια και βιβλία.

Τώρα όμως φέρεται από το ΣΔΟΕ -το έχουμε συνηθίσει το παλιό όνομα της υπηρεσίας- να χρησιμοποίησε τις γνώσεις, τις γνωριμίες και την υπόληψή του, για να ”ξαλαφρώσει” από περίπου 15 εκατ. ευρώ εκείνους που έπεσαν στην παγίδα της παλιάς -πλην όμως ακόμη αποτελεσματικής όπως φαίνεται- μεθόδου της ”πυραμίδας”!!!

Το δόκανο είναι βεβαίως οι… υψηλές αποδόσεις, πολύ καλύτερες από αυτές που προσφέρουν οι τράπεζες. Μόνο που τις αποδόσεις αυτές τις προσφέρουν τα χρήματα των… επόμενων στους αμέσως… προηγούμενους ”πελάτες” της πυραμίδας και όχι κάποια ”εξωτική” επένδυση!

Είπαμε παλιό το κόλπο και γνωστό…

Φαίνεται, όμως, ότι τα ”κορόϊδα” δεν εξαντλούνται ποτέ!!!

Υ.Γ.: Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τα ”ντεσού” της υπόθεσης, μια και οι ”πολύπλοκες κινήσεις των offshore” που αναφέρει το ρεπορτάζ ότι έγιναν από τον Κ.Χ. για να ”ξεπλυθούν” τα χρήματά μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v