Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 12 2005

”Berger vs. Berger”: O φάκελος και τα e-mail... 2

Γράφαμε την Παρασκευή, ότι λάβαμε έναν ογκώδη φάκελο από την εις την Ελλάδα εδρεύουσα εταιρία Roland Berger & Partner (της γνωστής πλέον υπόθεσης ”Berger vs. Berger” - τουλάχιστον σε όσους διαβάζουν τη στήλη του ”Χαμαιλέοντα”), στον οποίο περιλαμβάνονται τα ονόματα περισσότερων από 20 (!) εισηγμένων και μη, αλλά πάντως γνωστών, εταιριών, στις οποίες φέρεται να έχει παράσχει υπηρεσίες investment banking.

Ωστόσο, έχουμε λάβει και μια σειρά από διόλου… ”κολακευτικά” e-mails και τηλεφωνήματα, από αναγνώστες της στήλης που ισχυρίζονται διάφορα ενάντια στη συγκεκριμένη εταιρία.

Και από την άλλη πλευρά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ακόμη απάντηση από την ίδια την εταιρία, στο αν η απόφαση περί των ασφαλιστικών μέτρων, την οποία επικαλείται σε ανακοίνωσή της, πανηγυρίζοντας απέναντι στη γερμανική Roland Berger (που έχει δημοσίως ισχυριστεί ότι η χρήση της επωνυμίας της από την ελληνική εταιρία είναι παράνομη), αφορά προσωρινή διαταγή, τελεσίδικη απόφαση ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

Ως εκ τούτου, γράφαμε ”ταχέως θα διερευνήσουμε το θέμα, έτι περισσότερο, ώστε να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε με διασταυρωμένες πληροφορίες”.

Τώρα πρέπει να προσθέσουμε ότι ακούμε κι άλλα, για stories από την... Ουκρανία αλλά και τη χώρα των μπισκότων, μέχρι και για το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v