Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 14 2005

Proton: Η ώρα του ενημερωτικού και των αναδόχων

Την πίεση (του... χρόνου;) φαίνεται ότι ένιωσε χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ενέκρινε με δεύτερη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, μέσα στην ίδια εβδομάδα(!), το ενημερωτικό δελτίο για την εισαγωγή της Proton Bank στο Χ.Α.

Με το νέο νόμο η Επιτροπή πρέπει να εγκρίνει ή να απορρίψει μια αίτηση μέσα σε διάστημα 20 ημερών, το οποίο στην περίπτωση της Proton δεν ξέρουμε πότε έληγε.

Ούτε και μας απασχολεί. Κατά την άποψή μας όχι μόνο η έγκριση, αλλά και όλη αυτή η υπόθεση αποτελεί αποτέλεσμα βεβιασμένων εκτιμήσεων και αποφάσεων, που δεν θα έπρεπε να έχουν εκτυλιχθεί όπως εκτυλίχθηκαν.

Θα περιμένουμε τώρα το ενημερωτικό (ώστε να δούμε τι ακριβώς γράφει στην τελευταία έκδοσή του που κατατέθηκε χθες), τις... αποτιμήσεις, αλλά και τα σημεία που ενδεχομένως έχουν (ή δεν έχουν) επισημάνει οι ανάδοχοι για τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα σας ενημερώσουμε... αναλυτικά.

Βλέπετε, γνωρίζουμε ότι έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις για την κάλυψη της εγγραφής, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι εις εκ των αναδόχων ήδη προσπαθεί να... φιλοσοφήσει (to be or not... to be, κατά τον Σαίξπηρ) το όλο θέμα.

Η συνέχεια -όπως πάντα- επί της οθόνης σας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v