Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 11 2006

Το θράσος χωρίς όρια έχει και... συνέχεια

Για κακή του τύχη,βέβαια, έχουμε στα χέρια μας KAI το επίσημο εταιρικό του έντυπο,στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι:

”H Roland Berger σε ”στρατηγική συνεργασία”(!) με την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος (IBG) και την Proton Βank πετυχαίνει με την εφαρμογή αυστηρότατων προδιαγραφών ανάλυσης και εκτέλεσης xρηματιστηριακών eντολών τη μέγιστη δυνατή απόδοση των επενδεδυμένων χαρτοφυλακίων”.

Εμείς, πάλι, ρωτήσαμε στην IBG και μας είπαν ότι είχαν από το Δεκέμβρη μια μικρή συνεργασία (μια - δυο εντολές την ημέρα) με τη Roland Berger... ΑΕΛΔΕ (αυτή με την οποία δεν έχει καμία... σχέση η άλλη Roland Βerger), ενώ, αν καταλάβαμε καλά, και αυτή η συνεργασία έχει ήδη διακοπεί!

Μήπως κάποιος ψεύδεται ασύστολα και ανενόχλητος;

Υ.Γ.: Αγγίζει ίσως τα όρια του αστείου το ότι στο εταιρικό prospectus αυτής της ”μυθικών διαστάσεων” εταιρίας αναφέρεται ανενδοίαστα ότι είναι υπεύθυνη για το 40% των deals που έχουν γίνει στην Ελλάδα από το 1997 έως και σήμερα.

Στην πράξη, όμως, η κατάσταση είναι κωμικοτραγική, διότι δεν είναι απλώς αστείο το να συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα του 2005, και μάλιστα από μια εντελώς περίεργη εταιρία, πελάτες της οποίας δηλώνουν ότι ΔΕΝ συνεργάζονται μαζί της, αντίθετα με τα όσα η ίδια υποστηρίζει ΕΠΙΣΗΜΑ σε εταιρικά της έντυπα.

Και όταν από την άλλη, η εταιρία αυτή επιδίδεται σε σειρά διαφημιστικών καταχωρίσεων, σχεδόν σε όλο τον οικονομικό Τύπο, αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έχοντας προφανώς πολύ, μα πάρα πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Πραγματικά απορούμε με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν. Τι θα κάνουν οι αρμόδιοι;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v