Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 5 2006

Υπόθεση Berger: Η ώρα των αποκαλύψεων!

Τα παράξενα, όμως, δεν σταματούν εδώ.

Όταν πρωτοασχοληθήκαμε μαζί του, ο κ. Παπασταύρου είχε την ευγενή καλοσύνη να μας στείλει ένα εταιρικό ”ντοσιέ”, στο οποίο μνημονεύονται οι εργασίες Investment Banking που έχουν γίνει

-σύμφωνα με το ”ντοσιέ” πάντα- από την άλλη εταιρία του, τη Roland Berger & Partner A.E.

Tι να πούμε, όταν είδαμε την πληθώρα των ονομάτων, εντυπωσιαστήκαμε. Και αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο.

Για να μην τα πολυλογούμε -καθότι είναι και των Φώτων αύριο- έχουμε ήδη ΓΡΑΠΤΕΣ απαντήσεις από μεγάλες εισηγμένες εταιρίες, με τις οποίες μας βεβαιώνουν ότι ΔΕΝ έχουν αναθέσει ”δουλειές”, τις οποίες υπερήφανα παρουσιάζει στο ”ντοσιέ” της η Roland Berger, ούτε στην εταιρία αυτή ούτε και στον ίδιο τον κ. Παπασταύρου!

Πλην των απαντήσεων αυτών, έχουμε και προφορικές διαβεβαιώσεις επί του ιδίου... φαινομένου από άλλες εισηγμένες, καθώς και εξώδικες δηλώσεις που κατηγορούν την εταιρία του ότι απέστειλε τιμολόγια, ιδιαίτερης αξίας, για υπηρεσίες που... δεν είχε παράσχει!

Γι’ αυτά, αλλά και για άλλα θέματα ρωτήσαμε βεβαίως τον κ. Παπασταύρου γραπτώς και με κάθε επισημότητα, πλην όμως η απάντηση που λάβαμε είχε καθαρά ”δικηγορικό” χαρακτήρα και νομικές ”προειδοποιήσεις”, χωρίς καμία απάντηση επί της ουσίας. Είχε μάλιστα την τόλμη να μας δηλώσει ότι ”ουδέποτε δέχθηκε εξώδικη διαμαρτυρία”!

Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να το ψάξουμε εξαντλητικά, γι’ αυτό και καθυστερήσαμε λίγο. Ως εκ τούτου, από βδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε το αναλυτικό ρεπορτάζ που ετοιμάζουμε, πάντα με πληρέστατα στοιχεία!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v