Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 24 2006

Νεοχημική: Συνεχίζει να αυξάνει τα μεγέθη της

Ιδιαιτέρως ικανοποιητικά (άντε, να μη λέτε ότι μόνον να… θάβει ξέρει ο ”Χαμαιλέοντας”) είναι και τα αποτελέσματα της Νεοχημικής, με ποσοστό αύξησης 72% στα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, αφού αυτά διαμορφώθηκαν στα 12,62 εκατ. ευρώ.

Σημειώνουμε δε, ότι η εταιρία παρακολουθείται πλέον, πέρα από τη MERIT Xρηματιστηριακή (η οποία και την ”ανακάλυψε” όταν ακόμη δεν ήταν σε αυτά τα μεγέθη), από τους αναλυτές της ξένης Sal Openheim (που έχει κάνει σημαντική επένδυση στη συγκεκριμένη μετοχή), αλλά και από τους αναλυτές της ελληνικής Alpha Finance.

Στα τρέχοντα επίπεδα (290 εκατ. ευρώ) η αποτίμηση της εταιρίας φαίνεται να δικαιολογείται πλήρως από τον καταγεγραμμένο ρυθμό αύξησης των κερδών και του τζίρου, ενώ ισχυρές είναι οι προσδοκίες και για την τρέχουσα χρήση.

Υ.Γ.: ”Κύκλο” παρουσιάσεων σε 3-4 πρωτεύουσες του εξωτερικού έχει από αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και η Newsphone, μία ακόμη εταιρία με την οποία ασχολήθηκαν έντονα η Merit και η Sal Openheim, ποντάροντας στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών πληροφόρησης στην Ελλάδα (όπως το 11880), στα πρότυπα που αυτή έλαβε χώρα στο εξωτερικό.

Δεν μάθαμε όμως αν στις παρουσιάσεις θα είναι και η φοβερή… γιαγιά που διαφημίζει από τηλεοράσεως το προαναφερθέν νούμερο τηλεπληροφόρησης!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v