Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά στις θεωρητικές τιμές τα ΣΜΕ του FT20

Υποτονική συνεδρίαση με πολύ χαμηλό τζίρο και συνέχιση του αρνητικού πρόσημου είναι το σκηνικό και την τελευταία μέρα της εβδομάδας.

Σχόλιο της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος

Υποτονική συνεδρίαση με πολύ χαμηλό τζίρο και συνέχιση του αρνητικού πρόσημου είναι το σκηνικό και την τελευταία μέρα της εβδομάδας. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 1625.99 μονάδες στο -0.14% με εβδομαδιαίες απώλειες που έφτασαν το -5%.

Στο συμβόλαιο του FTASE-20 στον Σεπτέμβριο μειωμένο το ενδιαφέρον με 6375 συμβόλαια. Η σειρά του Σεπτεμβρίου διαπραγματεύονταν στην θεωρητική του τιμή.

Στα μετοχικά συμβόλαια, η Εθνική, Άλφα και Eurobank ήταν οι μοναδικές μετοχές που ξεπεράσουν τα 1000 συμβόλαια.

Στα δικαιώματα του FTASE-20 πραγματοποιήθηκαν 917 calls και 746 puts με το implied volatility στον Αύγουστο στο 42%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο