Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 22 2014

Ενδιαφέρον σε ΟΤΕ και ΟΠΑΠ

Δύο μετοχές-κλειδιά της βραχυπρόθεσμης τάσης του ΟΤΕ και του ΟΠΑΠ ελκύουν το ενδιαφέρον και λόγω εξελίξεων, από την επιτυχή έκβαση των οποίων θα μπορούσε να προκύψει προστιθέμενη αξία και χρηματιστηριακά.

Στα 11,37-11,54 ευρώ η διακύμανση για τη μετοχή του ΟΤΕ, με απόδοση 18,51% από την αρχή του έτους.

Ισχυρή στήριξη στα 10,80 ευρώ βλέπει ο Ηλίας Ζαχαράκης, ενώ τα 12 ευρώ είναι ο κύριος στόχος στον επόμενο ανοδικό κύκλο. Στα 5,62 δισ. ευρώ η αποτίμηση του Οργανισμού

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Μάρω Τσαντήλα είχε αναφερθεί εκτενώς στη διαγωνιστική διαδικασία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League (NOVA vs OTE). Συνδρομητική: κορυφώνεται η αγωνία... ήταν ο εύγλωττος τίτλος της 5ης Σεπτεμβρίου.

 

Στα 11,83-12,09 ευρώ η διακύμανση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, με απόδοση 23,68% από την αρχή του έτους.

Στηρίξεις τα 11,90 ευρώ και χαμηλότερα τα 11,50 ευρώ, πρώτος στόχος σε ανοδικό γύρισμα τα 12,40 ευρώ. Στα 3,82 δισ. ευρώ η αποτίμηση του Ομίλου.

Ειδικότερα οι βραχυπρόθεσμοι παίκτες αναμένουν την έκβαση της αυριανής συνεδρίασης του ΤΑΙΠΕΔ, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί εάν θα εξασφαλίσει ο ΟΠΑΠ (ή η Intralot) το δικαίωμα για την αποκλειστική διοργάνωση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για την επόμενη 20ετία.

Νωρίτερα η Wood & Company προχώρησε σε υποβάθμιση της σύστασης για τον ΟΠΑΠ σε «hold» από «buy» . Αυξάνοντας όμως ταυτόχρονα την τιμή-στόχο στα 12,9 ευρώ ανά μετοχή από 12,3 προηγουμένως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v