Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 2 2015

Βολές για αγορές, τράπεζες, νερά, ΜΜΕ

ΑΓΟΡΕΣ: Στο ράλι των διεθνών αγορών και τις ανησυχίες, αναφέρεται ο Γιώργος Α. Σαββάκης. Σημειώναμε στο σχόλιο μας της 28 ης Φεβρουαρίου, με αφορμή «μέτρηση» του Μάκη Βελλιανίτη. Πως βλέπει πρώτη ζώνη του πέρατος του τρέχοντος κύματος για τον DAX τις 11.657-11.685 μον. Θυμίζοντας, πως ο δείκτης σημείωσε «νέο υψηλό» στις 11.402 μον. Πράγματι τον...ασυμμάζευτο έχει η Φραγκφούρτη, στοχεύοντας πλέον ευθέως το Λονδρέζικο Citi, θυμηθείτε το.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Νταισελμπλούμ: Λεφτά τον Μάρτιο με αντάλλαγμα μεταρρυθμίσεις...κλείνει το μάτι για εκταμίευση μέρους των 7,2 δισ. ευρώ.

ΕΘΝΙΚΗ: Οι επιλογές για νέο CEO, και που «κολλάει» η παραμονή της διοίκησης. Από τα 1,30, άντε 1,28 ευρώ, πρέπει να βγάλει αντίδραση, άμεσα. Ειδάλλως...

EUROBANK: Εν τέλει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έχει συναντηθεί, μέχρι τώρα, με τους δύο από τους ισχυρούς μετόχους μειοψηφίας του ομίλου Eurobank. Στο 14,68% η συμμετοχή της Capital χωρίς το ΤΧΣ. Και μιλώντας για ΤΧΣ, να υποθέσω πως όλα βαίνουν καλώς...

ALPHA BANK: Αναζητείται αντίδραση από τα ο,36 ευρώ. Ενδιαφέρον αρχίζει να ξανά - γίνεται το ΑΛΦΑ τπ από τα 0,55 ευρώ.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Ενισχύει τη θέση του γνωστό αμερικάνικο χαρτοφυλάκιο. Πρέπει να κρατήσουν τα 6,05 ευρώ.

ΕΥΔΑΠ: Οι αναλυτές της Societe Generale, κάνουν λόγο για...μπλε χρυσάφι. Κάτι θα ξέρουν με παράδοση στις αναλύσεις λ.χ. για τη Suez GdF. Στα 756 εκατ. ευρώ η αποτίμηση. Και εχει να μπει νερό, πολύ νερό, στο αυλάκι, μέχρι τα τέλη Μαΐου.

ΕΥΑΘ: Οχι πως δεν χρήζει αναφορά η Θεσσαλονικιά, ΕΥΑΘ με ακόμη μικρότερο- ουσιαστικά- free float. Στα 112,89 εκατ. ευρώ η αποτίμηση...σταγόνες.

ΜΜΕ: Μαθαίνω, πως από το Μαξίμου εδόθη το τελικό «πράσινο φως» για διευθέτηση εκκρεμοτήτων 10ετιών. Από άδειες, μέχρι δάνεια- χορηγήσεις.

ΧΑΜ: Απολαυστικός ο Χαμλαιλέων...στο δήγμα του για εργολάβους, καρτέλ και το FBI...αλά Γκρέκα. Καραμπινάτη η...διαρροή σε δύο κυριακάτικες εφημερίδων. Εχουν γέλιο, μερικές φορές...

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v