Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 25 2015

Ηχηρές παρουσίες...(*)

Το ότι ο όμιλος Fairfax θα εορτάσει τα 30 χρόνια δραστηριότητάς του στην Αθήνα είναι γνωστό. Όπως επίσης ότι προγραμματίζεται να βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα όχι μόνο ο επικεφαλής Prem Watsa αλλά και στενοί συνεργάτες του μεγαλοεπενδυτή/επιχειρηματία.

Το ενδιαφέρον θα είναι εάν και τι θα προκύψει για την ελληνική πλευρά, καθώς στις κλειστές εκδηλώσεις του Fairfax Financial Holdings έχουν προσκληθεί μετρημένοι Έλληνες επιχειρηματίες (κυρίως επικεφαλής εταιριών όπου το Fairfax έχει και μετοχική συμμετοχή).

Ωστόσο, σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η επίσκεψη ενός άλλου πολύ σημαντικού παράγοντα, ο οποίος «πάτησε πόδι» στην Αθήνα χωρίς να δοθεί η παραμικρή δημοσιότητα.

Ο λόγος για τον Rashid Al-Mansoori του Qatar Stock Exchange. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε όλα τα projects για επενδύσεις στην Ελλάδα που ήδη είχε στο χαρτοφυλάκιό του.

Καλά ενημερωμένη πηγή υποστηρίζει πως αναμένονται εξελίξεις και ειδήσεις για είσοδο-συνεργασία με 2-3 μεγάλους ομίλους. Οι κλάδοι δραστηριότητας, όπως υποστηρίζει η πηγή, real estate - τουρισμός, ενέργεια και τρόφιμα.

Για να δούμε...

(*) ... θα έχουν όμως αποτέλεσμα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v