Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 7 2016

Μετά τη χθεσινή «ψυχρολουσία»...

Γενικός Δείκτης: Το ενδεχόμενο η κατερχόμενη γραμμή τάσης W.F.2 να ανακόψει προσωρινά την ανοδική πορεία του δείκτη, το είχαμε επισημάνει στην εβδομαδιαία ανασκόπηση. Επίσης, σύμφωνα με τον αναλυτή Βασίλη Μαρκάκη, από καιρό έχουμε τονίσει ότι ενδέχεται ο σύνθετος σχηματισμός ανάστροφου Ωμου-Κεφαλής-Ωμου να αποτελεί μόνο μέρος ενός ευρύτερου σχηματισμού ανάστροφου ΩΚΩ, του οποίου η δημιουργία του δεξιού ώμου θα λάβει χώρα από τη ζώνη των 650-665 μονάδων.

FTSE 25: Η αποτυχημένη απόπειρα υπέρβασης της κρίσιμης αντίστασης των 181 μονάδων κατέστησε επιθετικότερους τους πωλητές, που πέτυχαν να κλείσουν τον δείκτη χαμηλότερα της στήριξης του συστήματός μας για δεύτερη φορά τις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις, γεγονός που επιβάρυνε την τεχνική εικόνα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω πτώση. Ο δείκτης πρέπει να αντιδράσει ανοδικά από τη στήριξη που παρέχεται από τον απλό ΚΜΟ 200 ημερών και τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών, που διέρχονται από τις 173 μονάδες περίπου, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η βραχυπρόθεσμη τάση.

ΔΤΡ: Η απώλεια ανερχόμενης γραμμής τάσης αλλά και της στήριξης του εκθετικού ΚΜΟ 30 ημερών στον τραπεζικό δείκτη -μετά από αναπήδηση που διήρκεσε μόλις μία συνεδρίαση-, επιβάρυνε σημαντικά την τεχνική του εικόνα. Θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο σε ενδεχόμενη παραβίαση με κλείσιμο της στήριξης των 51,5 μονάδων. Για τη βελτίωσή της απαιτείται τουλάχιστον η υπέρβαση της αντίστασης του συστήματός μας, που σήμερα διέρχεται από τις 57 μονάδες, διαφορετικά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο δείκτης να κινηθεί (αργά ή γρήγορα) προς τις 47-45 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v