Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 12 2021

ΔΕΗ: Μετά την 5μηνη συσσώρευση

Στα 9,335 ευρώ (με υψηλό ημέρας τα 9,40 ευρώ) στην χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή. Από τα 8,43 (της 20ης Ιουλίου) αρχικά διακριτική και τελευταία πιο εμφανής (λόγω αυξημένων συναλλαγών) η αντίδραση.

Μετά από συσσώρευση 5 μηνών- όπως την "μετρά" ο Ηλίας Ζαχαράκης ο όμιλος/η μετοχή επανέρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα, με το μοιρογνωμόνιο του zaelias κατ' αρχήν ζητούμενο ένα "κλείσιμο" αύριο Παρασκευή πάνω από τα 9,25 ευρώ, ούτως ώστε να δοθεί long σήμα, σε εβδομαδιαίο. Ετσι θα ενισχυθεί το ενδεχόμενο για κίνηση -σε πρώτη φάση- προς τα 9,91 και -σε δεύτερη- προς τα 11 ευρώ.

Και το (ξανά)συζητάμε.

Για τον Σεπτέμβριο, μεταξύ άλλων, και τα νεότερα για τον ΔΕΔΔΗΕ. Πιθανότατα να είναι ο λόγος, για τον οποίο ενισχύουν τις θέσεις τους (κυρίως) ξένα funds, εδώ και-σχεδόν- δέκα μέρες. Ενδεικτικά, στην χθεσινή συνεδρίαση έγιναν συναλλαγές 435 χιλ. (τρίτη στην σχετική κατάταξη). Για τα του Διαχειριστή, μένουμε στην ενημέρωση της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου (Τουλάχιστον τέσσερις οι δεσμευτικές προσφορές/στις 5 Ιουλίου) και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Μέχρι τότε, όμως, τα funds -πιθανότατα- θα συνεχίσουν αγοραστές.

Τέλος να σημειώσουμε, πως παρά την 5μηνη συσσώρευση για τη μετοχή "τρέχει" απόδοση 25,91% από την αρχή του έτους (έναντι 11,26% της αγοράς) και 141,72% σε διάστημα 52 εβδομάδων.

Στα (μόλις) 2,17 δισ. ευρώ η αποτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v