Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 3 2009

(Και) όλες οι... αρκούδες χωράνε

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τόσο πικρόχολη κριτική όσο αυτή του φίλου... Αρκούδα σε σχόλιό μας στις 26  Φεβρουαρίου. Τα "χώνει", και καλά κάνει αφού έτσι πιστεύει, στους… Μεγάλους Αναλυτές, όπως ειρωνικά αναφέρει διάφορους παίκτες, ομάδες ανάλυσης και συναδέλφους.

Αλίμονο, φίλε, εάν συμφωνούσαμε όλοι μας σε αυτό το ρημαδομαγαζί ή εάν δικαιώνονταν όλοι και εσαεί οι ενεργοί παίκτες αυτής της αγοράς.

Όμως, φίλε, α π έ χ ε ι  πολύ η ουσία της κριτικής από τη βεβαιότητα πως όλοι "σιγονταρισμένοι από... και Εκηβόλους" κάνουν τι; Παρασέρνουν δόλια, μεθοδευμένα ή μήπως και μέσα στην άγνοια και αμάθεια (από ό,τι θες, ανθρώπινο είναι) τον κόσμο.

Μπορεί να είναι κι έτσι, εάν τέτοιες ενδείξεις ή ακόμη και στοιχεία έχεις, αλλά σε μία πολύ ευαίσθητη φάση των αγορών ΔΕΝ περισσεύει κανείς.

Άνθρωπο της αγοράς σε θεωρώ και το ζητούμενο είναι να μπορέσει ο καθένας να συνεισφέρει όπως και ό,τι μπορεί, όσα γνωρίζει. Λίγα ή λιγότερα, σωστά ή λάθος… Να μπορεί όμως ο επενδυτής, ο αναγνώστης, να αντιληφθεί, να επικοινωνήσει και να προτείνει κάποια πράγματα.

Αυτό που προσωπικά θα ήθελα από σένα φίλε… Αρκούδα είναι η κατάθεση της δικής σου εκτίμησης, πρόβλεψης και άποψης για όσα κοσμοϊστορικά συμβαίνουν γύρω μας.

Όπως διαπιστώνεις, καθένας μας καταθέτει την εκτίμησή του και τη γνώμη του, όπως τακτικά κάνει ο φίλος zelis677, ο χασοσκόπος, η ΛΥΚΑΙΝΑ, ο Αλέξανδρος και όσοι εν πάση περιπτώσει μπαίνουν στον κόπο να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ανοιχτός ο… ιστοχώρος, ανοιχτότατος ο διάλογος και προχωράμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v