Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 10 2009

ΧΑ: Κρίνεται η υπόθεση της αντίδρασης

Μετά και το χθεσινό… ξεπούλημα, οι βασικοί δείκτες φτάνουν στα όρια ενός μεγάλου εύρους διόρθωσης.

Μετρώντας τον Γενικό Δείκτη και τον FΤ 20 από τα χαμηλά στις 6 - 9 Μαρτίου μέχρι τα υψηλά στα μέσα Οκτωβρίου. Και στη συνέχεια τα κύματα της διόρθωσης μέχρι το επίπεδο των 2.105 μονάδων για τον Γ.Δ. (με χαμηλό ημέρας στις 2.074 μονάδες) και τον 20άρη στις 1.073, με πυθμένα τις 1.058 μονάδες.

Σε αυτά τα επίπεδα (πάνω-κάτω) ορισμένοι αναλυτές και διορατικοί παίκτες θεωρούν πως κρίνεται η "υπόθεση της αντίδρασης ή της άμεσης συνέχισης της υποχώρησης".

Ο φίλος Στέφανος (από το deiktes.com) σημειώνει ότι στις 2.035 ολοκληρώνεται ποσοστό διόρθωσης 61,8% όλης της ανόδου που είχε προηγηθεί από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Αντίστοιχα, αυτό το επίπεδο υπολογίζεται στις 1.043 μονάδες για τον FΤ 20.

Ωραίο σημείο για τοπικό πυθμένα ακόμη και σήμερα με… ουρά διόρθωσης.

Ομοίως, ο Μάκης Βελλιανίτης (από την εφημερίδα "Εξπρές") δίνει τις 2.018 ως τέλος του τρέχοντος "5" κύματος και τα παιδιά της… υπόγας (zelis677/greekellioticians.blogspot) πέριξ των 1.040 - 1.050 για τον FΤ 20. Κάτι ανάλογο εκτιμά και ο αναλυτής Δημήτρης Γονιδάκης.

Σε όλα αυτά χρήσιμα είναι και τα στοιχεία που καταγράφονται σε σχετικό θέμα του Γ.Α. Σαββάκη για τα δύο σενάρια στο Χ.Α. (μετρώντας με Fibonacci).

Για να δούμε… σήμερα - αύριο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v