Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 1 2010

Καταλυτική η συμβολή Παπαδήμου...

"Όλα αυτά είναι θέματα προς συζήτηση και η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει τέτοιο ενδεχόμενο (αναδιάρθρωσης). Γι' αυτό και κρατάει την option για νέο δάνειο από το ΔΝΤ ανοιχτή", αναφέρει κυβερνητική πηγή. Πάντως, η συμβολή του συμβούλου του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στη συναίνεση των Ευρωπαίων για επιμήκυνση της αποπληρωμής, θεωρείται καταλυτική.

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Παπαδήμος βρέθηκε στη Φρανκφούρτη, όπου και εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας, στον κ. Τρισέ".

Αυτά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σε σχετικό -αναλυτικότατο- θέμα του euro2day και της Αγγελικής Παπαμιλτιάδου. Και η στήλη αναπαράγει την αναφορά για την καταλυτική συμβολή του πρώην αντιπροέδρου της ΕΚΤ (και πρώην διοικητή της ΤτΕ) Λουκά Παπαδήμου, προς επίρρωσιν μιας σταθερής και ξεκάθαρης γραμμής που διατυπώνεται εδώ και καιρό.

Και επειδή πολλοί και διάφοροι… γνωστοί-άγνωστοι καλοθελητές είχαν βιαστεί να λοιδορήσουν αυτήν την προσέγγιση και ορισμένοι "συνάδελφοι" να κατακρίνουν τη διαφοροποίηση που εξαρχής δείξαμε.

Άξιος ο μισθός όλων μας και τα… επιμίσθια. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v