Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 17 2011

Αποσαφηνίζεται η βραχυπρόθεσμη τάση...

Μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση, επιβεβαιώθηκε ο… εγκλωβισμός των βασικών δεικτών σε συγκεκριμένα εύρη διακύμανσης και οι βραχυπρόθεσμοι παίκτες περιμένουν την αποσαφήνιση της τάσης.

Κάτι που είναι απόλυτα συνυφασμένο με τις εξελίξεις που τρέχουν κυρίως στο Βερολίνο αλλά και στις Βρυξέλλες και προφανώς έχουν χρονικό ορίζοντα προς την 25η Μαρτίου.

Κυρίως γι' αυτήν την περίοδο "ανεβάζουμε" ένα κατατοπιστικό διάγραμμα, που μας έστειλε ο φίλος Στέφανος Γεωργίου, και αναμένουμε…

Σύμφωνα με τον φίλο αναλυτή:

"Οι τιμές έχουν προσεγγίσει ικανοποιητικά και συσσωρεύονται πάνω από τη λωρίδα bollinger, η οποία έχει οριζοντιοποιηθεί, ενώ ταυτόχρονα ο δείκτης σχετικής ισχύος έχει προσεγγίσει το επίπεδο όπου κατά την 21η Ιουλίου είχαμε δει τον τερματισμό της διόρθωσης και την έναρξη ενός νέου ανοδικού σκέλους.

Αυτό που μένει να δούμε είναι δράση από τις ίδιες τις τιμές, είτε με μία νέα ανοδική κίνηση είτε με τη διάσπαση της λωρίδας και την προσέγγιση του επιπέδου των 1.545 μονάδων. Με βάση την εικόνα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, οι δύο προαναφερόμενες κινήσεις συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας
".


Σημείωση:
Ακόμα ένα θερμό "ευχαριστώ" στον Βασίλη Γεώργα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v