Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 23 2011

Τι τρέχει με την Ελευθεροτυπία

Παρ' όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία δεξιά κι αριστερά, καλά ενημερωμένη πηγή εκτιμά πως υπάρχει -υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις- επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ιστορική εφημερίδα.

Σημειώνει, δε, πως την προηγούμενη εβδομάδα επικεφαλής εταιρίας (εισηγμένης μάλιστα) συναντήθηκε με τον υπ' αριθμόν δύο παράγοντα μιας εκ των τριών τραπεζών που τελευταία αναφέρονταν ως πιθανοί χρηματοδότες της Ελευθεροτυπίας. Ο επιχειρηματίας -πάντα με βάση την ίδια πηγή- είχε και νέα συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες, αυτήν τη φορά με τον επικεφαλής του τραπεζικού ομίλου.

Το αν κατέληξαν κάπου δεν το γνωρίζουμε, άλλωστε ακόμη είναι πολύ πρώιμο οτιδήποτε.

Απλώς καταγράφουμε την πληροφορία και την κινητικότητα που παρατηρείται σε ορισμένους κύκλους.

Τώρα, αν μία πιθανή λύση θα προϋποθέτει την αποχώρηση της ιδιοκτησίας -που πολλοί εν δυνάμει χρηματοδότες θεωρούν μέρος του προβλήματος- θα φανεί. Όπως και πολλές ακόμη «κρυφές» μέχρι τώρα λεπτομέρειες.

Και συνεκτιμώντας πως οι εξελίξεις στην Ελευθεροτυπία είναι η απαρχή ευρύτερων ανακατατάξεων κι αναδιαρθρώσεων στον κλάδο των ΜΜΕ, και όχι μόνο.

Για τις μέρες που έρχονται, Υγεία και Χρόνια Πολλά πρωτίστως σε όσους έχουν την ονομαστική εορτή τους, στους Χρήστους και στις Χριστίνες!

Στον εξάδελφο Χρήστο Μουδάκη (Solidus), ο οποίος για την Τρίτη 27/12 μας ετοιμάζει μία καλή πρόταση για ένα ομόλογο, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποφέρει μέχρι τη λήξη του, τον Μάρτιο, καλή -πολύ καλή- απόδοση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v