Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 2 2012

Καλά τα λόγια, καλύτερες οι πράξεις…

«Δικαιοσύνη στη Σοφοκλέους υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, σημειώνοντας ότι η Εποπτική Αρχή πρέπει να έχει σταθεροποιητικό ρόλο. Μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δήλωσε ότι αυτό που πρωτεύει είναι να υπάρξει αίσθηση δικαίου, ρόλο που επωμίζονται κατά κύριο λόγο ο ίδιος και η Εποπτική Αρχή».

Περιοριζόμεθα σε αυτήν τη διαβεβαίωση, υπόσχεση (να την πω…), του νέου προέδρου της Επ. Κεφαλαιαγοράς, ο οποίος, οφείλω να ομολογήσω, έχει στα χέρια του… καυτούς φακέλους και σοβαρές εκκρεμότητες από τους προκατόχους του.

Τόσα χρόνια, όμως, στο Χ.Α. τόσοι και τόσοι επικεφαλής της εποπτικής αρχής, μέχρι τελευταία, δύσκολα μπορεί να πει κάποιος πως συνέβαλαν στην εύρυθμη, ισόνομη και δίκαιη λειτουργία του «χωριού μας». Δεν είναι της παρούσης να θυμηθούμε… έργα και ημέρες, ενέργειες αλήστου μνήμης και αποφάσεις απείρου θράσους και απλώς περιοριζόμεθα σε όσα αναφέρει στο θέμα του ο Χρ. Κίτσιος.

Με την ευχή από την πλευρά μας -και το γνωρίζει αυτό ο Κ. Μποτόπουλος- τα καλά λόγια να γίνουν καλύτερες πράξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v