Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 11 2013

Ούτε... λέξη από την όμορφη Όλγα

Για απόλυτη επιβεβαίωση του euro2day στο θέμα της συμφωνίας Κυριακούλη- Dogus κάνει λόγο ο Θανάσης Σταυρόπουλος και έτσι είναι.

Το σχετικό θέμα διαβάζουμε τόσο στην μετασυνεδριακή χρηματιστηριακή στήλη  όσο και στη στήλη "Χαμαιλέων" της 10ης Ιανουαρίου, που αναφέρονταν σε σημαντικό deal με την τουρκική Dogus.

Μια χαρά όλα αυτά εάν μάλιστα συνεκτιμήσουμε την προηγηθείσα συμφωνία του ίδιου τουρκικού ομίλου με την Lamda Development (συμφερόντων Σπ. Λάτση).

Εξοχες οι επιχειρηματικές συμφωνίες με έναν όμιλο συμμετοχών στο μ.κ του οποίου φέρεται να έχει μερίδιο το πανίσχυρο Μετοχικού Ταμείο του Τουρκικού Στρατού. Υπερβολές θα πείτε και... γραφικοί αφορισμοί της στήλης, ο.κ τους αποδέχομαι στο ακέραιο.

Ωστόσο μου προκαλεί την εύλογη περιέργεια η σιγή ασυρμάτου, που ακολουθείται από την κυβέρνηση (σωστά δεν ανακατεύεται στις business ιδιωτών, πολύ ορθά...).

Πρωτίστως δε της καθ΄ύλην αρμόδιας υπουργού Ολγας Κεφαλογιάννη, υπερπροβεβλημένης κυρίως από τα MEGAλα κανάλια. Ούτε μία... λέξη από την όμορφη Ολγα, λοιπόν.

Η οποία βεβαίως είχε σπεύσει να δώσει την πρώτη της συνέντευξη ως υπουργός στην Hurriyet απευθύνοντας πρόσκληση συνεργασίας και κοινών δράσεων στους Τούρκους. Έξοχα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v