ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Οι δύσκολες αποφάσεις για την οικονομία και ο Εθνικός λόγος για τις κάλπες. Υπουργικό και συνάντηση Παπούλια με Παπαδήμο. Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των εκλογών.

Καμμένος:Συνεργασία με 11 αντιμνημονιακούς φορείς

Καμμένος:Συνεργασία με 11 αντιμνημονιακούς φορείς

"Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας" υπέγραψαν την Τρίτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι 11 αντιμνημονιακών φορέων και κινημάτων.

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είδε ο Π. Καμμένος

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είδε ο Π. Καμμένος

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος.

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Απαξίωση του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα διακρίνουν οι FT. Αναφέρουν ότι οι ξένοι πιστωτές θέλουν συνεργασία Βενιζέλου-Σαμαρά. Προβλέπουν, όμως, ότι η όποια νέα κυβέρνηση θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.

Ο δικομματισμός δεν παίρνει αυτοδυναμία

Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Ντέρμπι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Στο 7% ο Π. Καμμένος. Μεγάλη πτώση για τη ΔΗΜΑΡ.

Ο Π. Καμμένος στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την πόρτα του προεδρικού μεγάρου θα περάσει, για πρώτη φορά ως πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ο Πάνος Καμμένος.

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να εξασφαλίζει και την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, δίνουν δημοσκοπήσεις της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» και της Metron Analysys για το «Έθνος της Κυριακής».

To πρόγραμμά του παρουσίασε ο Π.Καμμένος

Το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος και τίθεται προς δημόσια διαβούλευση.

v