Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin στα 10.000: Ερχεται ράλι ή πτώση

Ποιοι είναι οι επόμενοι «στόχοι» για το κρυπτονόμισμα μετά τη διάσπαση του κρίσιμου ορίου. Το halving ευνοεί τις κερδοσκοπικές κινήσεις των μεγάλων εξορυκτών, λένε αναλυτές.

Bitcoin στα 10.000: Ερχεται ράλι ή πτώση

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin κατόρθωσε να διασπάσει ανοδικά μια σημαντική μακροχρόνια γραμμή αντίστασης, κάτι που το ώθησε μέχρι τα 10.000 δολάρια. Επόμενο στόχο αποτελεί η διάσπαση των 10.500 δολαρίων, όπου θα επιβεβαιώσει την ανοδική τάση.

Το halving ευνοεί τις κερδοσκοπικές κινήσεις των μεγάλων εξορυκτών, που προσπαθούν να επιβάλλουν συνθήκες ολιγοπωλίου, όπως αναφέρθηκε στο meetup της προηγούμενης εβδομάδας του Greek Cryptocurrency Community.

Η Deutsche Bank ξεκίνησε να χρεώνει για τις καταθέσεις που υπερβαίνουν τα 100.000 ευρώ. Οι περισσότεροι αμερικάνοι δεν διοχετεύσουν την βοήθεια των 1.200 δολαρίων στην «πραγματική» οικονομία, αλλά για πληρωμή χρεών και επενδύσεις.

Ο δείκτης της συνολικής κεφαλαιοποίηση του χρηματιστηρίου σε σχέση με το ΑΕΠ, δεν ευνοεί τις αγορές μετοχών, σύμφωνα με τον Buffett.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v