Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρίσιμα tips από το χώρο των κρυπτονομισμάτων

Ειδήσεις με σημασία για το Bitcoin. Ποιοι αγοράζουν από τη νέα παραγωγή, ποιες είναι οι καινοτομίες. Η φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε και μια επέτειος με σημασία.

Κρίσιμα tips από το χώρο των κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η φήμη ότι ο ιδρυτής του bitcoin επανεμφανίστηκε μετά από χρόνια και πουλάει τα νομίσματα που έχει στην κατοχή του, δεν είναι φαίνεται να ευσταθεί, όπως εξηγεί το παρακάτω βίντεο.

Από τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων είναι το ότι η Grayscale αγοράζει το 33% των καινούργιων bitcoin που εξορύσσονται, αποδεικνύοντας το αυξημένο ενδιαφέρον των παραδοσιακών επενδυτών.

Εν τω μεταξύ ο τέταρτος κύκλος ανάπτυξης των κρυπτονομισμάτων έχει ξεκινήσει και οδηγεί σε νέες ενδιαφέρουσες καινοτομίες.

Παράλληλα, εορτάστηκε και φέτος από την παγκόσμια κοινότητα των κρυπτονομισμάτων, η επέτειος της πρώτη αγοράς κάποιους αγαθού (2 πίτσες) με bitcoin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v