Το ράλι του bitcoin και μια στρατηγική επένδυσης στα κρυπτονομίσματα

Μόλις 18 είναι οι ημέρες που κάποιος αγόρασε το κρυπτονόμισμα και γράφει ζημιές. Οι εξελίξεις στον κλάδο και τι είναι η στρατηγική «dollar cost averaging».

Το ράλι του bitcoin και μια στρατηγική επένδυσης στα κρυπτονομίσματα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η ανοδική τάση συνεχίζεται, ως αποτέλεσμα της ευφορίας των θετικών ειδήσεων. Αν εξαιρέσεις μόλις 18 ημέρες, οποτεδήποτε και να έχει αγοράσει κάποιος bitcoin, είναι κερδισμένος με την σημερινή τιμή.

Οπως δε σημειώνει το παρακάτω βίντεο, ο νέος επικεφαλής της επιτροπής χρηματοοικονομικών αλλαγών, εκλεκτός του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, είναι γνωστός φίλος των κρυπτονομισμάτων.

Η πιο απλή και κερδοφόρα επενδυτική τακτική, όσο αφορά το bitcoin, ονομάζεται DCA (dollar cost averaging). Να αγοράζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα ποσό, ασχέτως της τιμής που βρίσκεται. Ότι πρόκειται για κερδοφόρα στρατηγική, αποδεικνύεται από το https://dcabtc.com

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v