Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ιστορικό υψηλό για το bitcoin, ξεπέρασε τις $24.500

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως έσπασε για λίγο το φράγμα των 24.500 δολαρίων. Το ether με άλμα 9,4%, έφτασε στα 629,25 δολάρια. Τι αναμένουν αναλυτές τις επόμενες εβδομάδες.

Νέο ιστορικό υψηλό για το bitcoin, ξεπέρασε τις $24.500

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To φράγμα των 24.500 δολαρίων έσπασε για λίγο το bitcoin την Παρασκευή. Σύμφωνα με αναλυτές και δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως αναμένεται να φτάσει μεταξύ $27.000 και $32.000 τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, δημοσίευμα του TechCrunch υπογραμμίζει ότι η επικείμενη αλλαγή εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ίσως φέρει νέα ρύθμιση στη fintech και τη blockchain, υπέρ των συγκεκριμένων τομέων.

Το ether με άλμα 9,4%, έφτασε στα 629,25 δολάρια. Αυτή την ώρα, το bitcoin τελεί υπό διαπραγμάτευση στις 24.368 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v