Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ιστορικό υψηλό για το Εthereum

Στο επίπεδο ρεκόρ των 1.476 δολαρίων μετά από ράλι 6,2% σκαρφάλωσε τη Δευτέρα το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα. Ανοδο στα 2.500 δολάρια ως το τέλος του έτους βλέπει αναλυτής. Ανακάμπτει το Bitcoin με κέρδη 7,4%. Τι λένε αναλυτές, ταύροι και σκεπτικιστές.

Νέο ιστορικό υψηλό για το Εthereum

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ισχυρά κέρδη καταγράφει τη Δευτέρα το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπρονόμισμα μετά το Bitcoin. 

Όπως μεταδίδει το CNBC, το Ethereum άγγιξε τα 1.476 δολάρια με ράλι 6,2%, σημειώνοντας νέο ρεκόρ.

Εν τω μεταξύ, το Bitcoin κινείται επίσης ανοδικά, καταγράφοντας κέρδη 7,4% σα 34.807 δολάρια, σε μια προσπάθεια ανάκαμψης από τις βαριές απώλειες της περασμένης εβδομάδας. 

«Η τρέχουσα άνοδος του Ethereum διαψεύδει τους σκεπτικιστές, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να διαγράψουν το κρυπτονόμισμα όταν το Bitcoin βούτηξε πρόσφατα από το υψηλό των 40.000 δολαρίων» ανέφερε ο Σάιμον Πίτερς, αναλυτής κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα eToro. 

«Με μια σειρά λογιστικών βελτιώσεων στο δίκτυο του Ethereum να βρίσκονται στα σκαριά, αυξημένες θεσμικές εισροές και ολοένα και περισσότερους προγραμματιστές να εξελίσσουν την πλατφόρμα, το μέλλον φαίνεται λαμπρό για το Ethereum. Πιστεύω ότι μια τιμή στα 2.500 δολάρια στο τέλος του έτους είναι εφικτή» υποστήριξε. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v