Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπάει ξανά κοντέρ το bitcoin, ξεπέρασε τις $48.000

Το πρόσφατο ράλι του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως τροφοδοτήθηκε από την είδηση για αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισ. δολαρίων από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla. Νέο ρεκόρ και για το ether.

Σπάει ξανά κοντέρ το bitcoin, ξεπέρασε τις $48.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε νέο ιστορικό ρεκόρ σκαρφαλώνει το bitcoin την Τρίτη, ξεπερνώντας τις 48.000 δολάρια για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το πρόσφατο ράλι του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως τροφοδοτήθηκε από την είδηση για αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισ. δολαρίων από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, του Ελον Μασκ.

Η εταιρεία ηλεκτρονικών οχημάτων αποκάλυψε την επένδυση 10 ημέρες αφότου ο διευθύνων σύμβουλός της Eλον Μασκ οδήγησε την τιμή του κρυπτονομίσματος σε άνοδο, προσθέτοντας την ετικέτα "#bitcoin" στη σελίδα του προφίλ του στο Twitter. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μασκ την αφαίρεσε από τα προσωπικά του στοιχεία στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά συνέχισε να εκθειάζει το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, ιδιαίτερα το dogecoin, στα 46 εκατ. ακολούθους του.

Στις συναλλαγές της Τρίτης το κρυπτονόμισμα διαμορφώνεται στις 48.010 δολάρια. 

Την ίδια ώρα, νέο ρεκόρ σπάει και το ethereum, που με άνοδο 10,4% φτάνει στα 1.815,12 δολάρια

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v