Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα κρυπτονομίσματα στην καρδιά του ανοδικού κύκλου

H κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων να προσεγγίζει τα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια μετά από έξι ανοδικούς μήνες. Οι κινήσεις PayPal και Visa και η μακροχρόνια επένδυση στο Bitcoin.

Τα κρυπτονομίσματα στην καρδιά του ανοδικού κύκλου

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά του ανοδικού κύκλου, με 6 σερί μήνες ανοδικούς και με την συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων να προσεγγίζει τα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια, όπως επισημαίνεται στο παρακάτω video.

Η PayPal και η Visa εισέρχονται βαθύτερα στα crypto, προσδίνοντας «νομιμοποίηση» στον χώρο και βέβαια πρόσβαση στα εκατομμύρια των μελών τους. Ακόμα σημαντικότερο νέο, αποτελεί η πιθανότητα έγκρισης από την Αμερικάνικη Επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενός ETF άμεσα συνδεδεμένου με τα κρυπτονομίσματα.

Από τα μετρήσεις της Glassnode φαίνεται πως δυναμώνει η τάση να κρατάνε οι κάτοχοι Bitcoin τα νομίσματα τους ως μακροχρόνια επένδυση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v