Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Sotheby’s θα δέχεται κρυπτονομίσματα σε δημοπρασίες

Η εταιρεία ανέφερε την Τρίτη ότι θα δέχεται bitcoin και ether μέσω του ανταλλακτηρίου Coinbase σε επικείμενη δημοπρασία έργου του Bansky.

Η Sotheby’s θα δέχεται κρυπτονομίσματα σε δημοπρασίες

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Sotheby’s ανακοίνωσε ότι θα κάνει δεκτές προσφορές σε κρυπτονομίσματα για το έργο του Bansky με τίτλο «Love is in the Air».

Όπως μεταδίδει το Business Insider, η εταιρεία ανέφερε την Τρίτη ότι θα δέχεται bitcoin και ether μέσω του ανταλλακτηρίου Coinbase σε επικείμενη δημοπρασία του έργου.

«Με την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή της ψηφιακής τέχνης και των NFT, μαζί με την αυξημένη προσοχή που δίνουμε στην ψηφιακή καινοτομία, έχουμε δει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον στους συλλέκτες μας για πιο απρόσκοπτες μεθόδους πληρωμής στις συναλλαγές με τη Sotheby’s» τόνισε σε ανακοίνωση ο υπεύθυνος τεχνολογίας της εταιρείας δημοπρασιών.

«Η χρησιμοποίηση του αξιόπιστου ανταλλακτηρίου Coinbase είναι μια φυσική εξέλιξη και ευθυγραμμίζεται με την αφοσίωση μας στην ενίσχυση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών και την εξέλιξη νέων τρόπων για τη διεύρυνση της βάσης των πελατών μας συναντώντας τους εκεί που είναι» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v