Ο Elon Musk στέλνει το Dogecoin στο... φεγγάρι

Το 'πε και το 'κανε ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk: Θα στείλει το Dogecoin στο φεγγάρι, αφού η διαστημική εταιρεία του SpaceX θα συμμετάσχει στο «DΟGE-1 Mission to the Moon», αποδεχόμενη πληρωμές με το κρυπτονόμισμα.

Ο Elon Musk στέλνει το Dogecoin στο... φεγγάρι

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η SρaceX, η διαστημική εταιρεία του Ελον Μασκ, ανακοίνωσε ότι αποδέχεται το Dogecoin ως πληρωμή για τη χρηματοδότηση εκτόξευσης δορυφόρου της στη Σελήνη.

Οπως έγινε γνωστό, θα συμμετάσχει στην αποστολή «DΟGE-1 Mission to the Moon» το πρώτο τρίμηνο του 2022. Η Geometric Energy Corporation ανακοίνωσε την αποστολή που χρηματοδοτείται μέσω Dogecoin την Κυριακή.

Σύμφωνα με το CNBC, η DOGE-1 θα στείλε έναν δορυφόρο χρησιμοποιώντας τον πύραυλο Falcon 9 της SρaceX «για να συλλέξει πληροφορίες με τους αισθητήρες, τις κάμερες και τα ενσωματωμένα συστήματα επικοινωνιών και υπολογισμού».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, ο Ελον Μασκ με ένα αινιγματικό τότε tweet είχε δηλώσει ότι η SρaceX θα στείλει κυριολεκτικά το Dogecoin στο φεγγάρι, οδηγώντας το κρυπτονόμισμα τότε σε... εκτόξευση 30%.

 

Μόλις το Σάββατο ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος Μασκ, που βρίσκεται στο τιμόνι της διαστημικής εταιρείας αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, προσγείωσε την τιμή του ψηφιακού νομίσματος κατά 29%, με την εμφάνισή του στην εκπομπή «Saturday Night Live». 

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είχε βάλει το… χέρι του στο ράλι με tweets την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

To Dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε ως αστείο το 2013, έχει ανέβει πάνω από 20.000% την περασμένη χρονιά. Ο Mασκ ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές, μαζί με τους Mark Cuban, Snoop Dogg και Gene Simmons. Οπαδοί του κρυπτονομίσματος ανά τον κόσμο είχαν οργανώσει ομάδες για να παρακολουθήσουν την εκπομπή.

Τη Δευτέρα το Dogecoin ενισχύεται 0,7% και βρίσκεται στο $0,550302.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v