Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μαζεύει» την πτώση το Bitcoin, επανέρχεται στις $40.000

Κατρακύλα έως 27% σήμερα για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, που υποχώρησε στις παρυφές των 30.000 δολαρίων. Βαριές απώλειες 40% για τα υπόλοιπα crypto. Τα σχόλια του Ελον Μασκ και οι κινήσεις της Κίνας στο επίκεντρο.

«Μαζεύει» την πτώση το Bitcoin, επανέρχεται στις $40.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Περιορίζονται οι απώλειες για το κρυπτονόμισμα, που νωρίτερα έφτασε να υποχωρεί 27% στα όρια των 30.000 δολαρίων. 

Αυτή την ώρα η τιμή του υπερβαίνει και πάλι τα 40.000 δολάρια, στα 40.460 δολάρια με πτώση 6,6%. Τις μεσημεριανές ώρες η πτώση ήταν συντριπτική, με το κρυπτονόμισμα να υποχωρεί ως τα 30.201,96 δολάρια...

Η αρνητική ειδησεογραφία είχε σημαντική επίπτωση στο Bitcoin. Στις 12 Μαΐου ο CEO της Tesla Ελον Μασκ δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία αναστέλλει τις αγορές αυτοκινήτων με Bitcoin, επικαλούμενος ανησυχίες για το περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εξόρυξης του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος παγκοσμίως. Τα σχόλιά του οδήγησαν την κεφαλαιοποίηση του Bitcoin σε πτώση κατά 300 δισ. δολάρια εκείνη την ημέρα.

Την Τρίτη, τρεις κινεζικοί τραπεζικοί φορείς εξέδωσαν προειδοποιητική ανακοίνωση προς χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες πληρωμών να μην παρέχουν υπηρεσίες σχετιζόμενες με συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Βαριές απώλειες και για τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα. Το Ethereum χάνει 34%, στις $2.220, το XRP κατηφορίζει 37% και στο $1,00, το Litecoin βουτάει 42% και στα $170,79 ενώ το Dogecoin με πτώση 42% επίσης βρίσκεται στο $0,285.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v