Βουτιά 4% για το Bitcoin μετά το άλμα πάνω από τις $50.000

Xάνει 4% και φτάνει στις 46.980 δολάρια. Αρνητικά κινούνται και τα υπόλοιπα crypto -το Ethereum κατά 4% στις $3.101, το XRP κατά 3,7% στο $1,12, ενώ το Litecoin κατά 4,6% στα 169 δολάρια.

Βουτιά 4% για το Bitcoin μετά το άλμα πάνω από τις $50.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Μεγάλες απώλειες καταγράφει το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου την Πέμπτη, λίγες ημέρες αφότου ξεπέρασε το φράγμα των 50.000 δολαρίων για πρώτη φορά από τον Μάιο.

Το Bitcoin χάνει 4% και φτάνει στις 46.980 δολάρια. Αρνητικά κινούνται και τα υπόλοιπα crypto -το Ethereum κατά 4% στις $3.101, το XRP κατά 3,7% στο $1,12, ενώ το Litecoin κατά 4,6% στα 169 δολάρια.

Στην ειδησεογραφία της αγοράς των crypto, η βρετανική ρυθμιστική αρχή FCA ανακοίνωσε ότι «δεν είναι σε θέση» να εποπτεύσει επαρκώς το ανταλλακτήριο Binance, παρά τα «σημαντικά ρίσκα» που εμπεριέχουν τα προϊόντα του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων για τους πελάτες του. 

Οπως μετέδωσαν οι Financial Times, σε έκθεσή της δυο μήνες μετά το μπλόκο στο ανταλλακτήριο, η FCA επαναλαμβάνει τις μεγάλες ανησυχίες της για τη διακυβέρνηση και τα προϊόντα του Binance. Τονίζει δε ότι η βρετανική θυγατρική του Binance «αρνήθηκε να ανταποκριθεί» σε βασικά ερωτήματα, αφήνοντας την FCA με λίγους τρόπους να εποπτεύσει τον όμιλο, που δεν έχει έδρα και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο τον κόσμο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v