Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιο κρυπτονόμισμα κέρδισε 367% σε μία εβδομάδα

Το απίστευτο ράλι ενός κρυπτονομίσματος που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Ο ρόλος του Elon Musk.

Ποιο κρυπτονόμισμα κέρδισε 367% σε μία εβδομάδα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Shiba Inu, ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε μόλις πέρυσι, συνεχίζει ένα απίστευτο ράλι αφότου ο Elon Musk έκανε ένα tweet για το σκυλάκι του.

Το SHIB ανέβηκε πάνω από 70% σε μόλις 24 ώρες και πλέον είναι 12ο σε κεφαλαιοποίηση, σύμφωνα με το CoinGecko.

Η κίνηση έγινε αφού προ ημερών ο Musk ανέβασε μια φωτογραφία με το σκυλάκι του, τον Floki. Το SHIB, που χρησιμοποιεί ένα meme το οποίο απεικονίζει ένα γιαπωνέζικο σκυλί, κερδίζει 367% τις τελευταίες επτά ημέρες, εν μέσω ενθουσιασμού για το συγκεκριμένο tweet.

Ευρύτερα η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Το Βitcoin κερδίζει 30% τις τελευταίες επτά ημέρες και ξεπέρασε τις 50.000 δολάρια, ενώ το Ether ανεβαίνει επίσης.

Το Shiba Inu ιδρύθηκε από κάποιον ανώνυμο προγραμματιστή που χρησιμοποιεί το όνομα Ryoshi και η ιστοσελίδα του αναφέρει ότι είναι «ένα αποκεντρωμένο meme token που εξελίσσεται μέσα σε ένα ζωντανό οικοσύστημα».

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v